Tineretul Democrat este organizaţia de tineret a PDM

Despre noi

 

Noi, TINERETUL DEMOCRAT, în calitatea noastra de cetaţeni şi de membri PDM, ne susţinem cu fermitate dreptul la o viaţă mai bună şi la un viitor mai sigur. Ne afirmăm dreptul la egalitatea şanselor, la instruire si perfectionare, ca element fundamental al devenirii noastre de maine.

· Noi am ales sa decidem singuri pentru viata noastra, implicandu-ne activ in construirea unui viitor sigur pentru noi si pentru generatiile ce vor urma.

· Suntem membri ai Organizatiei de Tineret dar, inainte de toate, suntem membri ai Partidului Democrat din Moldova, iar obiectivele noastre nu pot fi decat cele ale acestuia.

· De aceea, ne asumam cu fermitate si maxima responsabilitate, prin toate actiunile noastre, valorile social-democratiei moderne, europene, in conformitate cu Programul Politic si Statutul PDM.

· Actiunile noastre sunt orientate spre cunoasterea culturii si istoriei poporului nostru, in scopul implementarii si apararii unor valori fundamentale precum cinstea, corectitudinea, moralitatea, munca, familia si patriotismul.

· Dezavuam, in mod public, necinstea, incorectitudinea, coruptia, atitudinile antisociale de orice fel. Militam impotriva traficului si consumului de stupefiante, impotriva alcoolismului si tabagismului, mai ales in randul celor tineri si foarte tineri.

· Suntem pentru o protectie sociala bine inchegata si eficienta, atat pentru mama si copil, cat si pentru generatiile varstnice sau pentru categoriile defavorizate.
Hai cu noi!

Echipa noastră are 50.000 de membri!
Suntem împreună şi luptăm pentru o Moldovă solidară! Vino şi tu alături de noi!