Pe durata a două zile, tinerii au avut posibilitatea să participe la competiţii sportive, la training-uri şi concursuri, dar şi la activităţi recreative. La finalul competiţiilor, participanţii s-au ales cu premii, sub forma unor diplome, medalii şi cupe. Trofeul pentru cea mai consolidată echipă i-a revenit echipei Tineretului Democrat din raionul Orhei.
Amintim că ediţia de anul acesta al Trofeelor Democraţiei este una specială pentru Tineretul Democrat fiind dedicată aniversării a 25 de ani de independenţă a Republicii Moldova. Pe durata mai multor săptămâni, tinerii democraţi vor organiza 8 evenimente regionale, la care vor participa tineri democraţi din toate raioanele şi municipiile ţării. Scopul acestor reuniuni este de a consolida echipa Tineretului Democrat, prin activităţi de socializare, dar şi de a o pregăti din punct de vedere organizatoric şi politic.
Ediţia de anul acesta al Trofeului Democraţiei va culmina cu un eveniment naţional, care va avea lor în intervalul 26-28 august, în satul Ivancea, raionul Orhei, şi la care vor participa reprezentanţii tuturor organizaţiilor teritoriale ale Tineretului Democrat.

Şcoala politică de iarnă pentru Tinerii Democraţi

în acest weekend,40 de reprezentanţi ai organizaţiilor de tineret din toate raioanele ţării, au participat la prima ediţie a Şcolii politice de iarnă, organizată cu suportul The International Republican Institute.

Evenimentul naţional al Trofeelor Democraţiei a reunit peste 2000 de tineri din toată ţara

Peste 2000 de tineri democraţi din toată ţara s-au reunit în satul Ivancea, raionul Orhei, la ultimul eveniment din cadrul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei. Timp de trei zile, în perioada 26-28 august, tinerii democraţi din toate organizaţiile teritoriale, vor avea posibilitatea să participe la mai multe competiţii sportive, la training-uri şi sesiuni de […]

Trofeele Democraţiei au ajuns la Anenii Noi şi Râşcani

Alte două evenimente regionale din cadrul Trofeelor Democraţiei au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Anenii Noi şi Râşcani. Ambele evenimente au beneficiat de o participare numeroasă din partea organizaţiilor teritoriale ale Tineretului Democrat, care au avut posibilitatea de a socializa, de a se informa în legătură cu structura şi obiectivele Partidului Democrat, dar şi de a avea un schimb de experienţă politică.