Tineretul Democrat este organizaţia de tineret a PDM
Trofeul Democraţiei

Trofeul Democraţiei

S-a desfăşurat cea de-a V-a ediţie a Trofeului Democraţiei.

 

TROFEUL DEMOCRAIEI – Festivalul politic TD PDM.
Ce-a de-a III-a ediţie a competiţiei “Trofeul Democraţiei“, s-a petrecut in perioada 25-26 august Orhei. Evenimentul a întrunit tineri din toată ţara. Timp de trei zile, ei şi-au încearcat forţele la probe sportive, dar şi în dezbateri pe teme politice.

Numărul participanţilor la concursurile iniţiate de tinerii democraţi creşte în fiecare an. Actuala ediţie se desfăşoară în apropierea satului Peresecina.

“Trofeul Democraţiei este o posibilitate de socializare. Comunicăm cu semeni dea-i noştri şi facem sport”.

“Vrem să comunicăm şi să jucăm fotbal. Sperăm să găsim aici mulţi prieteni”.

Scopul acestor întruniri este de a le arăta tinerilor că pot deveni un factor de decizie în comunităţile din care provin, spun organizatorii acţiunii.

“Tinerii trebuie să înţeleagă că pot lua decizii importante pentru ţara lor. Sunt viitori primari, consilieri, miniştri şi deputaţi. Ei trebuie să înţeleagă că de ei depinde viitorul”, a declarat preşedintele organizaţiei de tineret PDM.

“Sunteţi cei care în viitor veţi reprezenta partidul. Avem nevoie să ne unim forţele şi vom obţine un succes comun”, a spus preşedintele Parlamentului, Igor Corman.

Echipele sunt formate din aproximativ 45 de tineri. Numărul total al participanţilor la actuala ediţie a concursului ajunge la aproximativ 2.000.IMG_0708    IMG_0713    IMG_0720
 
 
Alte campanii

Hai cu noi!

Echipa noastră are 50.000 de membri!
Suntem împreună şi luptăm pentru o Moldovă solidară! Vino şi tu alături de noi!