Trofeele Democraţiei au ajuns la Anenii Noi şi Râşcani

Astfel, la evenimentul de la Anenii Noi, au participat circa 200 de tineri democraţi din Anenii Noi, Ialoveni, Căuşeni şi Ştefan Vodă. Cu un mesaj special către tineri a venit fostul preşedinte al organizaţiei de tineret al PDM, actualul ministru al Tineretului şi Sportului, Victor Zubcu.

”Eu mă bucur că Partidul Democrat îşi continuă proiectele frumoase, prin organizaţia de tineret. PDM este un partid care investeşte în tânăra generaţie şi vrea să-şi crească elite pregătite după cerinţele care există actualmente în societate”, le-a spus Victor Zubcu tinerilor democraţi prezenţi la evenimentul de la Anenii Noi.

Un eveniment deosebit a avut loc şi la Râşcani, unde circa 250 de tineri democraţi din raioanele Râşcani, Sângerei, Făleşti şi Glodeni au fost salutaţi de preşedintele organizaţiei de tineret, Alexandru Cauia, dar şi de primarii PDM din raion, cu care au avut posibilitatea să discute despre politicile partidului în plan local. În cadrul evenimentului, pe lângă training-urile de informare, tinerii au avut posibilitatea să participe la mai multe competiţii sportive – volei, fotbal, tenis de masă, armwrestling, ridicarea greutăţii.

”Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă veritabilă şi că avem tineri de valoare în organizaţia noastră”, a mesajul preşedintelui Tineretului Democrat, Alexandru Cauia, după cele două evenimente din cadrul Trofeelor Democraţiei.

Amintim că ediţia de anul acesta al Trofeelor Democraţiei este una specială pentru Tineretul Democrat fiind dedicată aniversării a 25 de ani de independenţă a Republicii Moldova. Pe durata mai multor săptămâni, tinerii democraţi vor organiza 8 evenimente regionale, la care vor participa tineri democraţi din toate raioanele şi municipiile ţării. Scopul acestor reuniuni este de a consolida echipa Tineretului Democrat, prin activităţi de socializare, dar  şi de a o pregăti din punct de vedere organizatoric şi politic.

Ediţia de anul acesta al Trofeului Democraţiei va culmina cu un eveniment naţional, care va avea lor în intervalul 26-28 august, în satul Ivancea, raionul Orhei, şi la care vor participa reprezentanţii tuturor organizaţiilor teritoriale ale Tineretului Democrat.