Tineretul Democrat este organizaţia de tineret a PDM
Trofeele Democraţiei au ajuns la Anenii Noi şi Râşcani

Trofeele Democraţiei au ajuns la Anenii Noi şi Râşcani

Astfel, la evenimentul de la Anenii Noi, au participat circa 200 de tineri democraţi din Anenii Noi, Ialoveni, Căuşeni şi Ştefan Vodă. Cu un mesaj special către tineri a venit fostul preşedinte al organizaţiei de tineret al PDM, actualul ministru al Tineretului şi Sportului, Victor Zubcu.

”Eu mă bucur că Partidul Democrat îşi continuă proiectele frumoase, prin organizaţia de tineret. PDM este un partid care investeşte în tânăra generaţie şi vrea să-şi crească elite pregătite după cerinţele care există actualmente în societate”, le-a spus Victor Zubcu tinerilor democraţi prezenţi la evenimentul de la Anenii Noi.

Un eveniment deosebit a avut loc şi la Râşcani, unde circa 250 de tineri democraţi din raioanele Râşcani, Sângerei, Făleşti şi Glodeni au fost salutaţi de preşedintele organizaţiei de tineret, Alexandru Cauia, dar şi de primarii PDM din raion, cu care au avut posibilitatea să discute despre politicile partidului în plan local. În cadrul evenimentului, pe lângă training-urile de informare, tinerii au avut posibilitatea să participe la mai multe competiţii sportive – volei, fotbal, tenis de masă, armwrestling, ridicarea greutăţii.

”Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă veritabilă şi că avem tineri de valoare în organizaţia noastră”, a mesajul preşedintelui Tineretului Democrat, Alexandru Cauia, după cele două evenimente din cadrul Trofeelor Democraţiei.

Amintim că ediţia de anul acesta al Trofeelor Democraţiei este una specială pentru Tineretul Democrat fiind dedicată aniversării a 25 de ani de independenţă a Republicii Moldova. Pe durata mai multor săptămâni, tinerii democraţi vor organiza 8 evenimente regionale, la care vor participa tineri democraţi din toate raioanele şi municipiile ţării. Scopul acestor reuniuni este de a consolida echipa Tineretului Democrat, prin activităţi de socializare, dar  şi de a o pregăti din punct de vedere organizatoric şi politic.

Ediţia de anul acesta al Trofeului Democraţiei va culmina cu un eveniment naţional, care va avea lor în intervalul 26-28 august, în satul Ivancea, raionul Orhei, şi la care vor participa reprezentanţii tuturor organizaţiilor teritoriale ale Tineretului Democrat.

Alte Noutăţi
Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Dragi prieteni, pe ultima sută de metri din anul 2016, noi venim din nou cu veşti bune. Am finalizat cu succes constituirea organizaţiilor de tineret a PDM în toate centrele raionale ale Republicii Moldova. Împreună cu organizaţiile de tineret din suburbiile municipiului Chişinău, în întreaga ţară avem 42 organizaţii de tineret funcţionale, cu respectivele organe de conducere prevăzute în statutul TD.

A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

Peste 200 de tineri democraţi din raioanele Rezina, Orhei, Teleneşti şi Dubăsari au participat la sfârşitul săptămânii trecute la primul eveniment al Trofeelor Democraţiei. Acţiunea a fost organizată la Slobozia Duşca, raionul Criuleni, şi s-a bucurat de prezenţa liderilor centrali şi locali ai PDM, dar şi a conducerii Tineretului Democrat, cu care tinerii au avut discuţii interesante despre rolul lor în politica din Republica Moldova.

Tinerii Democraţi spun NU terorismului

Tinerii Democraţi spun NU terorismului

Privim cu amărăciune veştile din Turcia şi Germania, unde au avut loc în ultimele 24 de ore atentate care nu pot fi justificate sub nicio formă. Astfel de acte nu trebuie să se mai întâmple! În faţa lor, noi trebuie să rămânem solidari şi uniţi.

Şcoala politică de iarnă pentru Tinerii Democraţi

Şcoala politică de iarnă pentru Tinerii Democraţi

în acest weekend,40 de reprezentanţi ai organizaţiilor de tineret din toate raioanele ţării, au participat la prima ediţie a Şcolii politice de iarnă, organizată cu suportul The International Republican Institute.

Evenimentul naţional al Trofeelor Democraţiei a reunit peste 2000 de tineri din toată ţara

Evenimentul naţional al Trofeelor Democraţiei a reunit peste 2000 de tineri din toată ţara

Peste 2000 de tineri democraţi din toată ţara s-au reunit în satul Ivancea, raionul Orhei, la ultimul eveniment din cadrul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei. Timp de trei zile, în perioada 26-28 august, tinerii democraţi din toate organizaţiile teritoriale, vor avea posibilitatea să participe la mai multe competiţii sportive, la training-uri şi sesiuni de […]

Hai cu noi!

Echipa noastră are 50.000 de membri!
Suntem împreună şi luptăm pentru o Moldovă solidară! Vino şi tu alături de noi!