Şcoala politică de iarnă pentru Tinerii Democraţi

În cadrul şcolii, organizatorii şi-au propus să dezvolte abilităţile de comunicare, de organizare şi de elaborare a proiectelor sociale şi politice.

Tinerii democraţi s-au arătat mulţumiţi de cele învăţate şi sunt siguri că cunoştinţele acumulate le va fi de folos în cadrul campaniilor electorale, dar şi în procesul de organizare şi consolidare a echipelor de tineret.

Evenimentul naţional al Trofeelor Democraţiei a reunit peste 2000 de tineri din toată ţara

Peste 2000 de tineri democraţi din toată ţara s-au reunit în satul Ivancea, raionul Orhei, la ultimul eveniment din cadrul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei. Timp de trei zile, în perioada 26-28 august, tinerii democraţi din toate organizaţiile teritoriale, vor avea posibilitatea să participe la mai multe competiţii sportive, la training-uri şi sesiuni de […]