Pentru părinţii din ţară, 200 de lei lunar pentru fiecare copil erau o necesitate absolută, nu un moft.

Indemnizaţia pentru copii a câte 200 de lei pe lună se amână. Deputaţii ACUM-PSRM nu au inclus proiectul pe ordinea de zi a Parlamentului. Fracţiunea PDM a propus, astăzi, în cadrul şedinţei Legislativului ca pe ordinea de zi să fie incluse mai multe proiecte de legi, printre care şi cel privind indemnizaţia lunară pentru copiii de până la 18 ani. Iniţiativa însă a fost respinsă până la avizul guvernului şi examinarea în Comisia parlamentară de profil.

Documentul a fost aprobat în prima lectură în februarie 2019, iar pentru a intra în vigoare, proiectul de lege urmează a fi votat de Parlament şi în lectura a doua.

Iniţiativa legislativă aparţine deputaţilor Sergiu Sîrbu, Valentina Stratan şi Valentina Rotaru.

Citeşte mai mult: https://www.publika.md/indemnizatia-pentru-copii-de-200-de-lei-se-amana-deputatii-acum-psrm-nu-au-inclus-proiectul-pe-ordinea-de-zi-a-parlamentului_3045395.html#ixzz5rIrakg4C