Forumul Ligii Studenţilor Democraţi din Moldova ediţia a II-a

Pentru că experienţa din 2016 de la Forumul Ligii Studenţilor Democraţi din Moldova a fost atȃt de plăcută şi de utilă, ne-am hotărȃt să facem din acest eveniment o tradiţie. La ediţia de anul acesta, din tabăra Holercani, am fost 200 de studenţi din toate colţurile ţării. Timp de două zile, am fost familiarizaţi cu structurile organizaţiei, am învăţat despre leadership politic şi despre organizarea unei campanii electorale. Bineȋnţeles, aşa cum se ȋntȃmplă la toate ȋntȃlnirile TDM, nu au lipsit discuţiile libere, dezbaterile dar nici distracţia.

Prima zi a Forumului Ligii Studenţilor Democraţi din Moldova a fost dinamică, plină de idei constructive dar şi ȋncărcată de emoţii.

Am ȋncheiat şi a doua ediţie a Forumului Ligii Studenţilor Democraţi din Moldova. Am avut parte de un weekend plin ȋn care am ȋnvăţat unii de la alţii, ne-am cunoscut mai bine şi ne-am apropiat mai mult. Le mulţumim deputaţilor Eugeniu Nichiforciuc şi Sergiu Sȋrbu, care ne-au fost alături şi ne-au asigurat de toată susţinerea lor.
După acest eveniment suntem şi mai ȋncrezători ȋn forţa echipei noastre şi ȋn capacitatea de mobilizare pentru campania electorală de anul viitor.