Tineretul Democrat este organizaţia de tineret a PDM
Forumul Ligii Studenţilor Democraţi din Moldova ediţia a II-a

Forumul Ligii Studenţilor Democraţi din Moldova ediţia a II-a

   Pentru că experienţa din 2016 de la Forumul Ligii Studenţilor Democraţi din Moldova a fost atȃt de plăcută şi de utilă, ne-am hotărȃt să facem din acest eveniment o tradiţie. La ediţia de anul acesta, din tabăra Holercani, am fost 200 de studenţi din toate colţurile ţării. Timp de două zile, am fost familiarizaţi cu structurile organizaţiei, am învăţat despre leadership politic şi despre organizarea unei campanii electorale. Bineȋnţeles, aşa cum se ȋntȃmplă la toate ȋntȃlnirile TDM, nu au lipsit discuţiile libere, dezbaterile dar nici distracţia.

 


   Prima zi a Forumului Ligii Studenţilor Democraţi din Moldova a fost dinamică, plină de idei constructive dar şi ȋncărcată de emoţii. 

 


   Am ȋncheiat şi a doua ediţie a Forumului Ligii Studenţilor Democraţi din Moldova. Am avut parte de un weekend plin ȋn care am ȋnvăţat unii de la alţii, ne-am cunoscut mai bine şi ne-am apropiat mai mult. Le mulţumim deputaţilor Eugeniu Nichiforciuc şi Sergiu Sȋrbu, care ne-au fost alături şi ne-au asigurat de toată susţinerea lor. 
După acest eveniment suntem şi mai ȋncrezători ȋn forţa echipei noastre şi ȋn capacitatea de mobilizare pentru campania electorală de anul viitor.

   
Alte Noutăţi
Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Dragi prieteni, pe ultima sută de metri din anul 2016, noi venim din nou cu veşti bune. Am finalizat cu succes constituirea organizaţiilor de tineret a PDM în toate centrele raionale ale Republicii Moldova. Împreună cu organizaţiile de tineret din suburbiile municipiului Chişinău, în întreaga ţară avem 42 organizaţii de tineret funcţionale, cu respectivele organe de conducere prevăzute în statutul TD.

A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

Peste 200 de tineri democraţi din raioanele Rezina, Orhei, Teleneşti şi Dubăsari au participat la sfârşitul săptămânii trecute la primul eveniment al Trofeelor Democraţiei. Acţiunea a fost organizată la Slobozia Duşca, raionul Criuleni, şi s-a bucurat de prezenţa liderilor centrali şi locali ai PDM, dar şi a conducerii Tineretului Democrat, cu care tinerii au avut discuţii interesante despre rolul lor în politica din Republica Moldova.

Hai cu noi!

Echipa noastră are 50.000 de membri!
Suntem împreună şi luptăm pentru o Moldovă solidară! Vino şi tu alături de noi!