Tineretul Democrat este organizaţia de tineret a PDM
Evenimentul naţional al Trofeelor Democraţiei a reunit peste 2000 de tineri din toată ţara

Evenimentul naţional al Trofeelor Democraţiei a reunit peste 2000 de tineri din toată ţara

Peste 2000 de tineri democraţi din toată ţara s-au reunit în satul Ivancea, raionul Orhei,  la ultimul eveniment din cadrul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei. Timp de trei zile, în perioada 26-28 august, tinerii democraţi din toate organizaţiile teritoriale, vor avea posibilitatea să participe la mai multe competiţii sportive, la training-uri şi sesiuni de pregătire, dar şi la o serie de activităţi de recreere. La eveniment, alături de conducerea Tineretului Democrat, sunt aşteptaţi să participe lideri centrali şi locali ai PDM, dar şi membri şi simpatizanţi ai partidului.

Trofeul Democraţiei este o acţiune organizată anual, al cărei obiectiv este să consolideze echipa Tineretului Democrat, prin intermediul activităţilor sportive şi de socializare. De asemenea, în cadrul acestor reuniuni o atenţie aparte este acordată informării tinerilor democraţi în legătură cu obiectivele politice şi de guvernare pe care şi le asumă PDM, dar şi cu acţiunile concrete pe care urmează să le susţină acesta în următoarea perioadă.

Ediţia de anul acesta a Trofeului Democraţiei are, în plus faţă de cele precedente,  o semnificaţie aparte pentru tinerii democraţi, aceasta fiind consacrată celor 25 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova. În acest sens, pe durata evenimentelor organizate în cadrul Trofeelor Democraţiei au fost susţinute mai multe sesiuni de dezbateri despre istoria statului nostru şi valorile care îl animă.

Amintim că Trofeul Democraţiei de anul acesta a cuprins 8 evenimente regionale la care au participat tineri democraţi din toate raioanele şi municipiile ţări. Aceste acţiuni au fost gândite să culmineze cu unul de anvergură naţională, într-o perioadă simbolică pentru Republica Moldova – marcarea celor 25 de ani de Independenţă.  Poze de la eveniment

Alte Noutăţi
Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Dragi prieteni, pe ultima sută de metri din anul 2016, noi venim din nou cu veşti bune. Am finalizat cu succes constituirea organizaţiilor de tineret a PDM în toate centrele raionale ale Republicii Moldova. Împreună cu organizaţiile de tineret din suburbiile municipiului Chişinău, în întreaga ţară avem 42 organizaţii de tineret funcţionale, cu respectivele organe de conducere prevăzute în statutul TD.

A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

Peste 200 de tineri democraţi din raioanele Rezina, Orhei, Teleneşti şi Dubăsari au participat la sfârşitul săptămânii trecute la primul eveniment al Trofeelor Democraţiei. Acţiunea a fost organizată la Slobozia Duşca, raionul Criuleni, şi s-a bucurat de prezenţa liderilor centrali şi locali ai PDM, dar şi a conducerii Tineretului Democrat, cu care tinerii au avut discuţii interesante despre rolul lor în politica din Republica Moldova.

Tinerii Democraţi spun NU terorismului

Tinerii Democraţi spun NU terorismului

Privim cu amărăciune veştile din Turcia şi Germania, unde au avut loc în ultimele 24 de ore atentate care nu pot fi justificate sub nicio formă. Astfel de acte nu trebuie să se mai întâmple! În faţa lor, noi trebuie să rămânem solidari şi uniţi.

Hai cu noi!

Echipa noastră are 50.000 de membri!
Suntem împreună şi luptăm pentru o Moldovă solidară! Vino şi tu alături de noi!