Dacă vrem un oraş european, trebuie să avem grijă să îl păstrăm curat şi frumos.

Piaţa a fost curăţată de gunoaie imediat după terminarea concertului. Au pus umărul şi Tinerii Democraţi, care nu au lăsat totul pe seama muncitorilor de la salubritate.

Tinerii s-au mobilizat în aşa fel încât timp de 15 minute Piaţa era deja curată.

"A fost o acţiune foarte rapidă, şi a rămas în urmă foarte curat şi dăm şi noi o mână de ajutor persoanelor care le va fi foarte greu până dimineaţă să elibereze tot traseul de atâta gunoi", a spus Andrei Berlinschi,  membru al organizaţiei "Tinerii Democraţi".

"Nu ştim doar să ne distrăm şi să ne odihnim, noi ştim să facem fapte bune, pentru un oraş mai curat şi pentru o ţară mai prosperă", a menţionat Maria Vârlan,  membră a organizaţiei "Tinerii Democraţi".

"Noi suntem datori ca să facem curăţenie din urma noastră, din urma tuturor cetăţenilor care au fost astăzi prezenţi", a afirmat un tânăr democrat.

"Te uiţi în jur după fiecare sărbătoare şi înţelegi că moldovenii noştri mult consumă dar nu tot aruncă unde trebuie", a spus un alt tânăr democrat.

Cei care mai erau prin Piaţă au apreciat iniţiativa:

"Este binevenit, ne dorim un oraş european şi pentru aceasta trebuie să face curat".

"Bravo. Eu cred că îi bună ideea".

La acţiune au participat în jur de 30 de tineri.