Tineretul Democrat este organizaţia de tineret a PDM
Dacă vrem un oraş european, trebuie să avem grijă să îl păstrăm curat şi frumos.

Dacă vrem un oraş european, trebuie să avem grijă să îl păstrăm curat şi frumos.

Piaţa a fost curăţată de gunoaie imediat după terminarea concertului. Au pus umărul şi Tinerii Democraţi, care nu au lăsat totul pe seama muncitorilor de la salubritate. 

Tinerii s-au mobilizat în aşa fel încât timp de 15 minute Piaţa era deja curată. 

"A fost o acţiune foarte rapidă, şi a rămas în urmă foarte curat şi dăm şi noi o mână de ajutor persoanelor care le va fi foarte greu până dimineaţă să elibereze tot traseul de atâta gunoi", a spus Andrei Berlinschi,  membru al organizaţiei "Tinerii Democraţi".

"Nu ştim doar să ne distrăm şi să ne odihnim, noi ştim să facem fapte bune, pentru un oraş mai curat şi pentru o ţară mai prosperă", a menţionat Maria Vârlan,  membră a organizaţiei "Tinerii Democraţi".

"Noi suntem datori ca să facem curăţenie din urma noastră, din urma tuturor cetăţenilor care au fost astăzi prezenţi", a afirmat un tânăr democrat.

"Te uiţi în jur după fiecare sărbătoare şi înţelegi că moldovenii noştri mult consumă dar nu tot aruncă unde trebuie", a spus un alt tânăr democrat.

Cei care mai erau prin Piaţă au apreciat iniţiativa: 

"Este binevenit, ne dorim un oraş european şi pentru aceasta trebuie să face curat".

"Bravo. Eu cred că îi bună ideea".

La acţiune au participat în jur de 30 de tineri.
Alte Noutăţi
Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Dragi prieteni, pe ultima sută de metri din anul 2016, noi venim din nou cu veşti bune. Am finalizat cu succes constituirea organizaţiilor de tineret a PDM în toate centrele raionale ale Republicii Moldova. Împreună cu organizaţiile de tineret din suburbiile municipiului Chişinău, în întreaga ţară avem 42 organizaţii de tineret funcţionale, cu respectivele organe de conducere prevăzute în statutul TD.

A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

Peste 200 de tineri democraţi din raioanele Rezina, Orhei, Teleneşti şi Dubăsari au participat la sfârşitul săptămânii trecute la primul eveniment al Trofeelor Democraţiei. Acţiunea a fost organizată la Slobozia Duşca, raionul Criuleni, şi s-a bucurat de prezenţa liderilor centrali şi locali ai PDM, dar şi a conducerii Tineretului Democrat, cu care tinerii au avut discuţii interesante despre rolul lor în politica din Republica Moldova.

Hai cu noi!

Echipa noastră are 50.000 de membri!
Suntem împreună şi luptăm pentru o Moldovă solidară! Vino şi tu alături de noi!