Tineretul Democrat este organizaţia de tineret a PDM
Acţiune inedită a Tineretului Democrat de Ziua Constituţiei

Acţiune inedită a Tineretului Democrat de Ziua Constituţiei

“Ziua Constituţiei este o sărbătoare mai puţin cunoscută în Republica Moldova. De aceea, ne-am gândit că ar fi bine să promovăm această sărbătoare printr-o acţiune inedită – să popularizăm textul Constituţiei şi să-i invităm pe concetăţenii noştri să reflecteze asupra drepturilor şi obligaţiilor care le revin. Sper că oamenii au apreciat această iniţiativă”, a explicat preşedintele Tineretului Democrat, Alexandru Cauia, ideea acţiunii.

Amintim că, pe 29 iulie 1994, Parlamentul Republicii Moldova a adoptat prima Constituţie a ţării. În cinstea acelui eveniment, în fiecare an pe 29 iulie este sărbătorită Ziua Constituţiei Republicii Moldova.

Tineretul Democrat a susţinut de-a lungul vremii mai multe acţiuni prin care şi-a propus să pună în valoare sărbătorile care definesc statalitatea Republicii Moldova. Astfel, chiar în această perioadă tinerii democraţi vor organiza mai multe evenimente regionale în cadrul Trofeelor Democraţiei, dedicate celor 25 de ani de la obţinerea Independenţei Republicii Moldova.

Alte Noutăţi
Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Dragi prieteni, pe ultima sută de metri din anul 2016, noi venim din nou cu veşti bune. Am finalizat cu succes constituirea organizaţiilor de tineret a PDM în toate centrele raionale ale Republicii Moldova. Împreună cu organizaţiile de tineret din suburbiile municipiului Chişinău, în întreaga ţară avem 42 organizaţii de tineret funcţionale, cu respectivele organe de conducere prevăzute în statutul TD.

A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

Peste 200 de tineri democraţi din raioanele Rezina, Orhei, Teleneşti şi Dubăsari au participat la sfârşitul săptămânii trecute la primul eveniment al Trofeelor Democraţiei. Acţiunea a fost organizată la Slobozia Duşca, raionul Criuleni, şi s-a bucurat de prezenţa liderilor centrali şi locali ai PDM, dar şi a conducerii Tineretului Democrat, cu care tinerii au avut discuţii interesante despre rolul lor în politica din Republica Moldova.

Hai cu noi!

Echipa noastră are 50.000 de membri!
Suntem împreună şi luptăm pentru o Moldovă solidară! Vino şi tu alături de noi!