Tineretul Democrat este organizaţia de tineret a PDM
A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

A fost dat startul ediţiei de anul acesta al Trofeelor Democraţiei

Peste 200 de tineri democraţi din raioanele Rezina, Orhei, Teleneşti şi Dubăsari au participat la sfârşitul săptămânii trecute la primul eveniment al Trofeelor Democraţiei. Acţiunea a fost organizată la Slobozia Duşca, raionul Criuleni, şi s-a bucurat de prezenţa liderilor centrali şi locali ai PDM, dar şi a conducerii Tineretului Democrat, cu care tinerii au avut discuţii interesante despre rolul lor în politica din Republica Moldova.
Pe durata a două zile, tinerii au avut posibilitatea să participe la competiţii sportive, la training-uri şi concursuri, dar şi la activităţi recreative. La finalul competiţiilor, participanţii s-au ales cu premii, sub forma unor diplome, medalii şi cupe. Trofeul pentru cea mai consolidată echipă i-a revenit echipei Tineretului Democrat din raionul Orhei.
Amintim că ediţia de anul acesta al Trofeelor Democraţiei este una specială pentru Tineretul Democrat fiind dedicată aniversării a 25 de ani de independenţă a Republicii Moldova. Pe durata mai multor săptămâni, tinerii democraţi vor organiza 8 evenimente regionale, la care vor participa tineri democraţi din toate raioanele şi municipiile ţării. Scopul acestor reuniuni este de a consolida echipa Tineretului Democrat, prin activităţi de socializare, dar şi de a o pregăti din punct de vedere organizatoric şi politic.
Ediţia de anul acesta al Trofeului Democraţiei va culmina cu un eveniment naţional, care va avea lor în intervalul 26-28 august, în satul Ivancea, raionul Orhei, şi la care vor participa reprezentanţii tuturor organizaţiilor teritoriale ale Tineretului Democrat.
Alte Noutăţi
Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Obiectiv atins: Tinerii Democraţi au constituit organizaţii teritoariale în toate raioanele ţării!

Dragi prieteni, pe ultima sută de metri din anul 2016, noi venim din nou cu veşti bune. Am finalizat cu succes constituirea organizaţiilor de tineret a PDM în toate centrele raionale ale Republicii Moldova. Împreună cu organizaţiile de tineret din suburbiile municipiului Chişinău, în întreaga ţară avem 42 organizaţii de tineret funcţionale, cu respectivele organe de conducere prevăzute în statutul TD.

Hai cu noi!

Echipa noastră are 50.000 de membri!
Suntem împreună şi luptăm pentru o Moldovă solidară! Vino şi tu alături de noi!